De KBO-Boekel is een vereniging voor iedereen vanaf 50 jaar uit de gemeente Boekel. Op dit moment zijn er ca 780 leden en ca 30 gastleden en hiermee is de KBO een van de grootste verenigingen in Boekel én ………die ook nog eens bruist van energie. De meeste activiteiten worden in het ontmoetingscentrum Boszicht gehouden. Elke dag is er wel een activiteit welke in of vanuit Boszicht  door vrijwilligers wordt gerund. Nieuwsgierig geworden????? Klik maar eens op tabblad Agenda aan de bovenzijde van deze site.

Interesse om lid te worden? Klik op tabblad Onze vereniging (bovenaan op deze site) en vervolgens op Ledenadministratie en Lid worden, vul het aanmeldingsformulier in en verstuur het naar de ledenadministratie.

Klik in onderstaande Kalender bij datum op de activiteit om plaats en tijd te zien.

(Wekelijks terugkerende activiteiten staan niet in de kalender.)

De fotofietstocht

kan vanaf 15 mei tm 2 oktober gefietst worden. Deelnameformulieren zijn te koop in Boekel bij Boszicht en boerderijwinkel Verdaasdonk en in Venhorst bij Coop en rijwielhandel Van Sleeuwen.

Nieuwe bestuursleden

Zie bericht in de Actueel: Herhaalde oproep.

KEUZEMENU

Biljartuitslagen VOP