Actueel oktober 2021

Rabobank Clubsupport Campagne 2021
Ook dit jaar is onze KBO weer aangemeld voor de Rabo Clubsupport Campagne 2021. Alle leden van de Rabobank Uden-Veghel kunnen stemmen via de RABO-app.
Van 4 tot en met 26 oktober kunnen leden van de bank stemmen op de deelnemende clubs, men kan maximaal 5 stemmen uitbrengen op verenigingen in Boekel-Venhorst die zich hiervoor hebben aangemeld.
U kunt alleen stemmen via de App of als U bent ingelogd op de RABO-website; een stemcode is dus niet meer nodig.
De leden mogen maximaal 2 stemmen per vereniging toekennen, dus zeker stemmen op de KBO-Boekel.
Het stemmen moet geschieden van maandag 04 oktober tot en met zondag 24 oktober 2021.
Financiële ondersteuning vanuit de Rabobank clubkas-campagne is van harte welkom voor de KBO-Boekel; het bestuur van de KBO-Boekel beveelt het stemmen door haar leden van harte aan.

Kaarten in Boszicht
Kom Bij Ons Kaartclub.
We kunnen weer kaarten en zijn op 20 september weer begonnen, nieuwe leden zijn hartelijk welkom om een kaartje te leggen, rikken of jokeren. We beginnen om 13.30 uur te kaarten, vanaf 13.00 uur bent u welkom om in te schrijven. De kosten zijn € 1,- per keer. Het zijn 2 rondes, na de eerste ronde wisselen en kom je weer bij andere spelers aan tafel. Van harte welkom op maandag 27 september namens de leiding, Jo Gerrie en Leen.

Verjaardagsfeest in Boszicht
Dinsdag 19 oktober houden wij ons verjaardagsfeest. Degenen die hiervoor in aanmerking komen krijgen allen een persoonlijke uitnodiging.
Wij hopen dat we niemand vergeten, mocht dat zo zijn, dan horen wij dat graag.
Dit jaar komen in aanmerking geboortejaren 1926 of eerder, 1930/1931 en 1940/1941.
U kunt bellen met Gerrie, tel. 323078 of Jo, tel. 321420.

Sjoelen in Boszicht
Een van de leden van de KBO-Boekel heeft het verzoek gedaan om toch weer te beginnen met het spel sjoelen in Boszicht.
De spelmiddag is de vrijdagmiddag.
Belangstellenden kunnen contact opnemen met Sj. v.d. Rijt, tel.nr.: 321189.

Filmmiddag, woensdag 20 oktober 2021, aanvang: 13.30 uur
Titel: the guilty, duur: 150 minuten!!
Zomer 2008. Claire en Daniel Reid vermaken zich prima op de jaarlijkse buurtbarbecue. Hun zoontje Callum is ook ergens in de drukte, lekker aan het spelen. Maar naarmate de avond vordert, blijft de drank rijkelijk vloeien en slaat de stemming om van feestelijk naar grimmig. In de uren die volgen, verdwijnt Callum spoorloos en is de consternatie compleet. Vijf jaar later wordt het lichaam van het jongetje eindelijk gevonden, begraven op een steenworp afstand van zijn eigen huis. Het politieonderzoek wordt heropend, onder leiding van hoofdinspecteur Maggie Brand. Zij had vijf jaar eerder haar rol in het toenmalige onderzoek moeten opgeven omdat ze zwanger was. Haar zoontje Sam werd maar een paar maanden na Callums verdwijning geboren. Maggie voelt zich daardoor sterk betrokken bij de zaak en is vastbesloten uit te zoeken wat er met Callum is gebeurd, al moet de onderste steen boven komen.

Seniorenavond, 8 oktober 2021
Op vrijdag 8 oktober 2021 is er een seniorenavond voor alle senioren vanaf 50 jaar uit Boekel en Venhorst.
Deze avond is gratis toegankelijk voor alle senioren van Boekel en Venhorst, wel of geen lid van een KBO.
Het betreft een optreden van: “Het Boekels Kwartierke”.
De toegangskaarten worden uitgereikt, telkens van 13.30 tot 14.30 uur, in:
Boekel, gebouw: Boszicht, op vrijdag 1 en zaterdag 2 oktober.
Venhorst, gebouw: de Horst, alleen vrijdag 1 oktober.
Voor het verkrijgen van een kaart worden de regels van de overheid en het RIVM gehanteerd.
Degenen die een geldig identiteitsbewijs bij zich hebben en een vaccinatiebewijs of de QR-code, krijgen een toegangskaart, 1 per persoon. Op = Op !!!
Een negatieve testuitslag wordt niet geaccepteerd daar deze op vrijdag 8 oktober niet meer geldig is.
Op de avond van 8 oktober worden geen kaarten meer uitgereikt bij Nia Domo. Zaal ( Nia Domo) open vanaf 19.00 uur, einde
optreden +/- 22.15 uur. Tegen inlevering van de toegangskaart krijgt men toegang tot de zaal.