Actueel september 2021

Boszicht weer geopend vanaf 16 augustus.
Ons ontmoetings-en sportcentrum Boszicht is weer – voorzichtig – open. Onze onderafdeling bepalen zelf – binnen de regels van Kabinet en RIVM – of de activiteit begint, en zo ja, of e.e.a. veilig kan. Hou de berichtgeving over de mogelijkheden in de gaten en handel daarnaar.
Blijf thuis bij de – intussen – bekende klachten bij Uzelf en/of Uw naasten.
Hierbij is gezond verstand de beste richtlijn om elkaar weer te kunnen ontmoeten en daarbij de gezondheid voor jezelf en anderen niet te schaden.
Ventileer zoveel mogelijk: laat deuren open als het weer dat toelaat.
Namens het bestuur: tot ziens, Toon Bullens.

Kienen in Boszicht
Woensdag 8 september beginnen we weer met kienen in Boszicht.
Aanvang 13.30 uur.

Filmmiddag, woensdag 15 september, aanvang: 13.30 uur.
Na een lange pauze starten we weer met onze film-middagen.
Titel: STYX.

Seniorendag vrijdag 8 oktober
Kring Boekel-Venhorst organiseert op vrijdag 8 oktober een seniorendag in Nia Domo met medewerking van “Het Boekels Kwartierke”.
Het programma is als volgt:
19.00 uur: koffie met cake
20.00 uur: aanvang optreden
21.00 – 21.20 uur pauze
21.20 uur: vervolg optreden
+/- 22.20 uur: einde optreden
Dit is voor alle senioren van Boekel en Venhorst gratis toegankelijk.
Toegang, koffie met cake en èèn consumptie zijn voor rekening van de KBO- kring Boekel, verdere consumpties zijn voor eigen rekening.
Toegangskaarten verkrijgbaar op vrijdag 1 oktober bij de Horst te Venhorst en Boszicht-Boekel van 13.30-14.30 uur. Maximaal 2 kaarten per persoon.
Alleen toegang met kaart. OP is OP. !!!

Verjaardagsfeest in Boszicht
Het verjaardagsfeest voor de 80,90 en 100-jarige is dit jaar gepland op dinsdag 19 oktober.
Degenen die hiervoor in aanmerking komen ontvangen t.z.t. een uitnodiging.

Fotofietstocht 2021
De fotofietstocht kent ook dit jaar weer een groot aantal deelnemers.
U kunt nog deelnemen tot zaterdag 2 oktober.

Kaarten in Boszicht
Kaarters voor rikken en jokeren,
Wij hoopten dat het door kon gaan 16 augustus, alles was klaar om weer te beginnen maar ………de anderhalve meter is nog niet voorbij en daar moeten we aan voldoen en gaat niet.
Als alles goed gaat in ons land dan gaan we op 20 september [weer onder voorbehoud] echt beginnen, daar zijn we allemaal aan toe. Het valt niet mee om als leiding en bestuur steeds weer nee moeten melden.
Nog even wachten en dan zien we elkaar weer, Jo, Leen en Gerrie.

Kom Bij Ons – Beurs in Boszicht 25 en 26 september.
K.B.O. Boekel = Kom Bij Ons – Beurs
Op zaterdag 25 en zondag 26 september van 10 tot 16 uur in onze lokatie Boszicht, Bernhardstraat te Boekel.
Een interne beurs waar wij als KBO Boekel ons willen laten zien wat wij in en bij Boszicht aan activiteiten kunnen aanbieden aan onze leden voor contacten, gezelligheid, ontmoeting, activiteiten, mee doen en actief bezig blijven voor de 50+ van Boekel en omgeving. U wordt lid van de KBO-Boekel en U kunt zich aansluiten aan een 20-tal activiteiten zoals Gym, Biljarten, Kaarten, Bridgen, Zingen, Creatief Knutselen & Handvaardigheid, Fietsen, Countrydansen, Wandelen, Sjoelen, Koersbal, Schilderen, Cultuur & Museum bezoekjes, Wandelen, Speurtochten, Houtbewerking, de Liederentafel gezellig samen zingen, Fotoclub en nog enkele gezelligheids activiteiten o.a. Sint Jozefdag, Kerstviering, Verjaardag voor 80, 90, 100 jarigen feestmiddagen en elk jaar in de zomerperiode de Boszdagen.
KOM BIJ ONS 25 & 26 SEPTEMBER.
Deze genoemde onderafdelingen presenteren en informeren u als bezoeker van hun activiteit en u kunt uitleg vragen en op welke dagen deze activiteiten plaats vinden.
Er worden demo`s gegeven en u kunt met sommige activiteiten meedoen.
En als verrassing bied de KBO u een heerlijk kopje koffie of thee aan.

De gezelligste senioren club van Boekel, Kom Bij Ons.

Gerrie, Jo en Ton, de beursorganisatie.