DISTRIBUTIEBUREAU

Contactpersoon:

Wim van den Oord, tel. nr.: 322394

Staat u er wel eens bij stil ???

Wij ervaren het als gewoon, dat wij elke week het Weekblad Boekel & Venhorst door onze KBO vrijwilligers en leden van de harmonie in onze brievenbus vinden. Zonder de andere vrijwilligers van KBO-Boekel iets te kort te doen mag men zich toch afvragen…..Is dít wel zo gewoon? Nee……in het geheel niet. En wat deze KBO vrijwilligers aangaat: ze doen het toch maar voor U! Ongeveer 85 KBO leden bezorgen elke week dit blad, plus nog een ander weekblad met de nodige reclamefolders bij u in de brievenbus. In weer en wind, het maakt hen niets uit. De redenen om dit te doen zijn heel divers zoals: ik loop eens  lekker een rondje, ben lekker in beweging of wij zorgen ervoor dat de contributie van de KBO Boekel beheersbaar blijft, of: onderweg kom ik mensen tegen en maak een praatje. Kortom, zoals aangegeven, de redenen om dit te doen zijn zó divers en ze dóen het toch maar!

Op maandag-, dinsdag- en woensdagmorgen zijn er al vrijwilligers bezig in een van de ruimten, verbonden aan het bedrijfsgebouw van Arie Wassenberg aan de Bergstraat, om alle bladen en reclamefolders die daar bezorgd worden in elkaar te voegen. In deze ruimte staan rekken met de namen van de vrijwilligers erop die één of meerdere straten in Boekel bedienen.

Buiten deze ruimte staan ook nog dozen met namen erop, zoveel als er vrijwilligers zijn. Een héle organisatie dus!

Invouwen en bezorgers