KBO Boekel heeft 15 en 16 september haar 60-jarig bestaan gevierd met een high tea

Petra Peters,  Adrie Vos en Riky Meulemeesters hadden ieder 300 hapjes in de oven gebakken. Die werden opgetast op etagères (gemaakt door de hobbyclub van de KBO) op drie niveaus. Via een ballonnen-entree kwam men in de bontversierde zaal van Boszicht.

Voorzitter Toon Bullens heette de gasten (onder wie burgemeester Caroline van de Elsen en wethouder Ben Brands) welkom. Hij legde uit dat het eigenlijk ging om het 61-jarig bestaan. Vorig jaar kon de viering niet doorgaan vanwege  corona. Hij dook even de geschiedenis in.

De burgemeester feliciteerde ‘de grootste vereniging van Boekel (830 leden) met ongekend veel activiteiten’ en overhandigde een envelop: “Een attentie, die zeker niet door Bullens geschetste financiële problemen kan oplossen”.

Penningmeester Ton Constant kondigde twee rondes high tea aan. Pierre van Dongen uit Handel zorgde voor muziek, die concurreerde met het luidkeelse ‘gebuurt’ van de KBO’ers. Donderdag waren er 140 gasten; vrijdag nog 12 meer. Het was erg gezellig en goed verzorgd, verzekerde de een na de ander bij de uitgang.

John Banken zorgde voor foto’s, zoals bijgevoegde overzichtsfoto van de high tea in Boszicht.