1 juni 2024

Verslag fiets-3 daagse

Op 14, 15 en 16 mei voor het eerst een dames fiets-3 daagse georganiseerd.

Op de 1e dag om 10.30 uur met 13 dames van start gegaan.

Helaas was 1 dame op het laatste nippertje verhinderd. Met de zon in de rug hebben we de 1e dag 65 km gefietst naar ons verblijf De Beukenhof in Biezenmortel waar we hartelijk werden ontvangen met voor ieder een kamer met douche. Met 2 heerlijke diners en ontbijten en een eigen ruimte met bar voor de avonden hebben we daar heel fijn en gezellig vertoefd onder het genot van een glaasje en het spelen van spelletjes en buurten!!

De 2e dag een mooie tocht van 45 km gefietst door de Loonse en Drunense duinen en dag 3 weer huiswaarts met onderweg een bezoek aan de bakkerij van Robèrt van Beckhoven en een lekkere brunch bij de Jacobushof in Lennisheuvel. Mede door de goede zorgen van mede-organisators en mijn man Frans ben ik in staat geweest deze fietstocht te organiseren; dank aan alle dames die gezellig mee fietsten.

Hopelijk het volgende jaar weer een andere tocht!,  Anne-Marie Vereijken.