ZORGVERZEKRINGEN

VGZ informatie voor 2016:

Een collectieve zorgverzekering van VGZ

Voor leden van Kring Boekel/Venhorst de ideale keuze

Het collectiviteitsnummer is 5474.

Een goede zorgverzekering met extra voordeel via Kring Boekel/Venhorst

Het einde van het jaar nadert. Dat betekent dat u uw zorgpakket opnieuw mag samenstellen, zodat u uw zorgverzekering af kunt stemmen op wat u verwacht komend jaar nodig te hebben. Speciaal voor onze leden hebben wij afspraken gemaakt met VGZ. Zodat u de beste zorg voor de beste prijs krijgt. Met extra kortingen en ruime vergoedingen.

Voor leden van Kring Boekel/Venhorst de ideale keuze

Bij VGZ profiteert  u van vele voordelen, zoals een scherpe premie, ruime vergoedingen en deskundig zorgadvies. Als u via Kring Boekel/Venhorst een collectieve zorgverzekering van VGZ afsluit, profiteert  u ook nog eens van extra korting op de basispremie en het aanvullende zorgpakket.

De voordelen van een collectieve zorgverzekering via Kring Boekel/Venhorst:

• 5% korting op de VGZ Goede Keuze
  • 8% korting op de VGZ Ruime Keuze en VGZ Eigen Keuze
  • 5% korting op de VGZ Aanvullend Goed, Beter, Best en Vitaal Pakket
  • Ruime vergoedingen voor Fysiotherapie en Tandzorg
  • Extra ruime vergoedingen voor mantelzorgondersteuning en valpreventie voor ouderen
  • Gratis zorgadvies en wachtlijstbemiddeling

Een uitgebreid overzicht van alle voordelen en vergoedingen vindt u op www.vgz.nl/5474.

Stel jouw ideale pakket samen

Ga naar www.vgz.nl/5474 voor meer informatie en stel uw ideale pakket samen.

Voor verdere informatie zie de website van VGZ. Klik hiervoor op de volgende link voor de Microsite 2012: www.vgz.nl/kbo.

——————————————————————————————————————————————————————–

KBO-Brabant komt zijn leden tegemoet met een collectief aanbod voor zorgverzekeringen:

Collectieve zorgverzekeringen

KBO-Brabant biedt zijn leden de mogelijkheid om deel te nemen aan een collectieve zorgverzekering:

• de VGZ-polis via IAK Verzekeringen voor leden van KBO-Brabant;
  • de Zilveren Kruis Achmea-polis voor KBO-leden (waaronder de leden van KBO-Brabant).

VGZ-polis via IAK Verzekeringen

VGZ en IAK hebben samen een exclusief aanbod voor leden van KBO-Brabant samengesteld.

Op de website www.iak.nl/kbo vind je alle benodigde informatie: premietabel, vergoedingenoverzicht en aanmeldingsformulier. Ook kun je hier direct je premie berekenen en aanmelden.

Beschik je niet over internet, vraag dan een informatiepakket inclusief aanmeldformulier op door te bellen met de speciale klantenservice voor leden van KBO-Brabant bij IAK Verzekeringen: 040 – 26 11 877 (op werkdagen bereikbaar tussen 08.30 en 18.00 uur).

Indien je het aanmeldingsformulier niet elektronisch maar met pen invult, dien je het KBO-collectiviteitnummer 80 86 in te vullen en je persoonlijk KBO-lidmaatschaps-nummer dat je kunt vinden op je ledenpas.

Zilveren Kruis Achmea polis

Unie KBO en Zilveren Kruis Achmea hebben samen een exclusief aanbod voor KBO-leden, waar ook de leden van KBO-Brabant gebruik van kunnen maken.

Op de website www.zk.nl/kbo vind je alle benodigde informatie: premietabel, vergoedingenoverzicht en aanmeldingsformulier. Ook kun je hier direct je premie berekenen en aanmelden.

Beschik je niet over internet, vraag dan een informatiepakket inclusief aanmeldformulier op door te bellen met de speciale klantenservice voor KBO-leden bij Zilveren Kruis Achmea: 071 – 751 00 37 (op werkdagen bereikbaar tussen 08.00 en 19.00 uur en op zaterdag tussen 10.00 en 14.00 uur).

Bij aanmelding dien je het KBO-collectiviteitnummer 207 000 837 in te vullen.

Nog geen lid, maar toch meedoen

Aanmelden voor het lidmaatschap kan bij je lokale KBO-Afdeling. Maar natuurlijk kunnen de zorgverzekeraars je ook alvast inschrijven als nieuwe collectief verzekerde. IAK of Zilveren Kruis Achmea zal dan je aanmelding doorgeven aan de betreffende KBO-Afdeling. Deze zal contact met je opnemen om het KBO-lidmaatschap af te sluiten en de contributie te innen. (Nota bene: De eenmalige tegemoetkoming van € 20,- in het KBO-lidmaatschap wordt rechtstreeks door IAK of Zilveren Kruis Achmea aan je overgemaakt en ontheft je niet van de plicht om contributie aan je eigen KBO-Afdeling te betalen).

Disclaimer

Hoewel deze uitleg met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is geschreven, kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. In alle gevallen zullen uitsluitend de regels gelden zoals opgenomen in de polis en in de bijbehorende verzekeringsvoorwaarden.

Het staat ook op de website van KBO-Brabant: www.kbo-brabant.nl.