OUDPAPIER-OPHAALSERVICE

Contactpersonen:

Voor het wekelijks ophalen in Boekel                              : Bert van der Heijden, tel. nr. 322951

Voor  inzameling op zaterdagmorgen aan de waterval: Hennie Arts, tel. nr. 322959

Hier kan men toch van spreken….”oudpapier-ophaalservice”……, het is toch een mooie dienstverlening die door KBO vrijwilligers wordt gerund.

Wekelijks wordt er door de KBO in het Weekblad Boekel & Venhorst melding van gemaakt in welke straten er in die betreffende week het oudpapier wordt opgehaald.

Daarnaast kan er elke zaterdagmorgen vanaf 09.30 uur tot 12.00 uur het oudpapier naar de container aan de Waterval gebracht worden waar één van de 10 KBO vrijwilligers bij toerbeurt elke week het papier in de container opstapelt.